TRAINERS

B&LDe trainers van de FOCUSPROCES training zijn Barbara van Gelder en Laura Minneboo.

 

LAURA MINNEBOO | INDIVIDUEEL EN GROEPSTRAINER

OVER LAURA
Laura heeft sinds maart 2015 een eigen praktijk voor coaching, training en begeleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en functioneren. Vanaf de beginperiode biedt zij KRACHTSESSIE aan en in april 2016 is de FOCUSPROCES training gelanceerd. Zij is gecertificeerd PSYCH-K® Advanced en Health & Wellness Facilitator en NLP Practitioner. Voorheen werkte zij in verzuimmanagement, arbo-functies en maatschappelijk werk. Het is haar specialiteit om tot de kern te komen.

MOTIVATIE
“In 2012 kwam ik op een keerpunt in mijn leven. Ik was al geruime tijd op zoek naar verbetering van klachten toen ik in aanraking kwam met methoden die onderbewuste patronen, processen en overtuigingen beïnvloeden. Deze kennis heeft een gigantische en positieve invloed op mijn leven. Het heeft mij ertoe aangezet om opleidingen NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en PSYCH-K® te volgen. Al snel werd duidelijk dat ik veel voldoening haal uit het overbrengen van de opgedane kennis en te zien hoe ook anderen heel mooie veranderingen kunnen waarmaken. En bovendien dat ik over talent beschik om anderen te begeleiden in hun ontwikkelingsproces. Dit dankbare werk realiseer ik sinds maart 2015 op professionele basis.”

ERVARINGSDESKUNDIGE
“Ik heb allerlei klachten en kwalen gehad en ik heb geleerd hoe ik zelf invloed kan uitoefenen op de patronen en overtuigingen die hieraan ten grondslag liggen. Zo heb ik last gehad van: uitputting, spanning, hoesten, hoofdpijn, angst, onzekerheid, vergeetachtigheid, gebrek aan concentratie, spierpijn, zwakke weerstand, somberheid, prikkelbaarheid. En ik ben hersteld van CVS/ME (Chronisch Vermoeidheidsyndroom). Ik weet uit eigen ervaring dat de reguliere geneeskunde niet overal een oplossing voor heeft. En dat het niet zo simpel is als ‘gewoon doorzetten’, ‘positief denken’, ‘schouders eronder’, ‘eroverheen zetten’, ‘ontspannen’, ‘rust nemen’, enzovoorts. Tegenwoordig weet ik dat het WEL zo simpel is als het in je onderbewuste iets omzetten. Maar dan moet je natuurlijk wel weten HOE! En dat weet ik nu!”

 

BARBARA VAN GELDER | GROEPSTRAINER

OVER BARBARA
Barbara is NLP Master Practitioner, familie- en organisatieopsteller en gecertificeerd PSYCH-K® Advanced Facilitator. Zij is werkzaam voor een opleidingsinstituut op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Het is haar passie om mensen in hun kracht te zetten.

Zie ook onze andere pagina: www.coachdepartment.nl