PSYCH-K®

WERKEN MET PSYCH-K®PSYCH-K

Laura Minneboo en Barbara van Gelder werken met PSYCH-K. Ben je specifiek op zoek naar een PSYCH-K consult, PSYCH-K therapie, PSYCH-K coaching, een PSYCH-K therapeut of een PSYCH-K ervaring? Dan heb je hier opgeleidde PSYCH-K facilitators gevonden. Of je nu in Den Haag, Rotterdam, Delft, Leiden of in de regio woont of elders in Nederland, neem contact  met ons op voor een PSYCH-K consult. Dat kan in Den Haag of op locatie.


WAAROM PSYCH-K

PSYCH-K maakt gebruik van spiertesten (kinesiologie) als benadering van geest en lichaam om via deze weg toegang te krijgen tot onbehulpzame ‘programma’s’ van de onderbewuste geest.  De vaardigheid om belemmerende overtuigingen te transformeren en krachtige en positieve overtuigingen te installeren is van waarde voor elk gebied van je leven.

WAT IS PSYCH-K

“PSYCH-K is een krachtige methode waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades, die je als belemmerend of ongewenst ervaart, om kunt zetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.”

– Rob Williams, PSYCH-K grondlegger –

HOE WERKT PSYCH-K

Er worden spiertesten ingezet als communicatiemiddel tussen het onderbewuste en het bewuste. Het gaat uit van het principe dat er elektriciteit is tussen brein en spieren. Dat is merkbaar in spierkracht: als iets “waar”, “prettig” of “ja” is, dan is er veel elektriciteit tussen brein en spier en is de test sterk. In het geval van “onwaar”, onprettig” of “nee” is er weinig elektriciteit en is de test zwak. Overigens gaat dit testen op een zachte manier en kost het weinig kracht.

foldedhands


WIE IS DE GRONDLEGGER?

PSYCH-K is ontwikkeld door Rob Williams en ontstaan in 1988. Inmiddels is PSYCH-K wereldwijd verspreid. Het is een unieke methode, waarin het werken met het onderbewuste en overtuigingen de belangrijkste elementen vormen.

Rob Williams noemt PSYCH-K een spiritueel proces met psychologische voordelen. Hij gelooft dat wij mensen vergeten zijn dat wij spirituele wezens zijn in een menselijk lichaam om een menselijke ervaring op te doen. Als wij onze onderbewuste overtuigingen weer op één lijn kunnen brengen met deze waarheid, dan kunnen we onszelf bevrijden van de belemmerende overtuigingen waarin we gevangen zitten.

meer informatie: KRACHTSESSIE

KRACHTSESSIE